>

понеделник, 17 ноември 2014 г.

Сватбени церемонии в Доминикана


  Сватбеният ден – този празник на любовта, може да бъде превърнат във вълшебна приказка. Красивата екзотична природа, морският бряг с пухкав бял пясък, морето с тюркоазените си синьо – зелени цветове могат да бъдат онзи декор на Вашия празник, който създава усещане за романтика, вълшебство и любов...



Бракът, сключен на територията на Република Доминикана е легитимен  в България. Необходимо е само няколко документа да бъдат преведени на испански и легализирани в Министерството на външните работи. 

Освен официална сватбена церемония, би могла да бъде организирана символична сватба.
Тази сватба може да бъде както генерална репетиция за взелите вече решение за брак, така и едно приключение, пълно с емоции и чувства по време на медения месец. А защо не и да обновите романтично своя брак на един от най-прекрасните плажове на Доминикана!

Местата за осъществяване на церемонията са много. От естествения декор на прекрасните плажове Баваро, Хуанийо и Плая Бланка, до церемония на яхта с вечеря от омари и шампанско.   

Паметта на хората е безгранична. Тя съхранява много години данни, портрети, събития, спомени. За съжаление е възможно след години нешо да ни се изплъзне от дребните детайли на важни моменти в живота ни. 

Ето защо една фотосесия би богла да улови и запази най-вълнуващите моменти от нашия живот на снимка. Дали на плажа, на кон, под водата, на хеликоптер или на яхта една сватбена церемония в Доминикана би била перфектна, ярка и запомняща се!








Няма коментари:

Публикуване на коментар